Verkottaminen

Verkottaminen

TC_pebble2

NETTILIITTYMÄT YRITYKSILLE

Yritystoiminta on riippuvainen tietoverkkojen toimivuudesta. Tarjoamamme yritysverkkoratkaisut soveltuvat erikokoisille yrityksille ja mukautuvat joustavasti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin.

Lähiverkko - YRITYKSESI YTIMESSÄ

Laadukas lähiverkko on elinehto tehokkaalle työnteolle.

Kun työtä painetaan pöydän ääressä naputtamisen lisäksi yhä enemmän myös läppärillä, tabletilla ja kännykällä, saumattomasti toimiva lähiverkko (LAN) on avainsana. Kuinka helposti sinä ja muut pystytte käyttämään yrityksesi palveluita ja sovelluksia eri laitteilla?

Varmista, että pysyt mukana muutoksessa. Jätä yhteystietosi meille, niin joku nettivelhoistamme palaa asiaan. Etsitään kimpassa juuri sinun yrityksellesi sopivin lähiverkkoratkaisu.

Dataverkot - TOIMIPISTEIDEN VERKOTTAMINEN

Yhdistä usea toimipiste toiseensa turvallisesti ja luotettavasti. SD-WAN-yritysverkolla luot ohjelmoitavan yritysverkon, jota ohjaat keskitetysti pilvestä. Digitalisaatiossa sopeutuvuus on avainasemassa. SD-WAN-yritysverkkopalvelu mukautuu tehokkaasti liiketoimintasi ja toimipisteidesi tarpeisiin.

Unohda yhteyksien ja päätelaitteiden hallinta, SD-WAN-yritysverkkoa ohjaat keskitetysti pilvestä. Ohjelmoitava yritysverkko muodostetaan virtuaalisesti minkä tahansa IP-yhteyksien päälle, joten voit vapaasti hyödyntää tarpeisiisi parhaiten sopivaa yhteyttä miltä tahansa palveluntarjoajalta. Verkkotoiminnallisuuden automatisoitumisen ansiosta verkko mukautuu nopeasti ja joustavasti liiketoimintasi tarpeisiin.

Kaikki viestintä ja tietoliikenne yhteen putkeen

DataNetillä siirrät yrityksesi viestintä- ja tietoliikenteen kätevästi yhteen putkeen sekä kotimaan sisällä että kansainvälisesti.

Olipa yritykselläsi toimipisteitä muutamasta moneen sataan, taotte yhtä ja samaa rautaa. Toivoisitko, että eri toimistojen lähiverkot voisivat olla yhteydessä keskenään yhtä helposti kuin työntekijäsi soittelevat tai viestittelevät toisilleen?

Telia DataNetin avulla siirrät yrityksesi viestintä- ja tietoliikenteen kätevästi yhteen putkeen sekä kotimaan sisällä että kansainvälisesti. Liitä vaikka konesali osaksi lähiverkkoa ja yhdistä eri toiminnot toisiinsa joko kiinteästi tai langattomasti. Samalla varmistat, ettei konttoriketjun heikoimmaksi lenkiksi jää ainakaan yritysverkko.

LIIKKUVA YRITYSVERKKO

Liikkuva Yritysverkko tarjoaa yhteydet siellä missä sinä ja laitteesi ovat sekä kehityspolun uusiin teknologioihin ja ratkaisuihin. Oli kyse sitten 5G:stä, eSIM:stä tai pilviratkaisuista, palvelu tukee ratkaisuja jo nyt. 

Unohda kytkimet, reitittimet, kaapelit ja monen päivän toimitusajat. Uudet toimipisteet, liikkuvan työn tekijät tai laitteet voidaan yhdistää yrityksen sisäverkkoon parilla klikkauksella Telian täysautomatisoidun verkottamispalvelun avulla.