Toimistotyökalut ja -laitteet

Toimistotyökalut ja -laitteet

TC_pebble_nainen

KÄYTÖSSÄSI AINA TULITERÄT KONEET JA KÄNNYKÄT

Kaikki laitteet ja ohjelmistot, joita yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen toimistoarkeen.

Vanhentuneiden laitteiden voivottelun sekä laiteostoksilla ravaamisen voi unohtaa, kun hankinnat tehdään firmassa keskitetysti yhdestä paikasta. Vaikka koneet ja kännykät hankintaan yhdessä, ei kaikkien tarvitse valita samaa laitetta. Näin kullakin työntekijällä on aina käytössä ajan tasalla olevat ja omaan makuun sopivat välineet, jolloin työt sujuvat joutuisammin.

OHJELMISTOT

Mitä olisi elämä ilman Excelia, Wordia tai Outlookia? Telia Office 365 -pilvipalvelulla sinulla on käytössäsi aina uusimmat versiot ohjelmista, kaikilla laitteillasi. Microsoft Office 365 -palvelun avulla yrityksesi sähköposti, kalenteri ja tärkeät tiedostot kulkevat aina mukanasi. Kollegat ja kumppanit ovat kätevästi tavoitettavissa Teams-sovelluksen kautta ja tiedostot ovat aina käden ulottuvilla turvallisessa OneDrive-verkkotallennustilassa.

Palveluun sisältyy halutessasi suositut Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint. Koko palvelua voit hallita ajasta ja paikasta riippumatta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

LAITTEET

Autamme valitsemaan mobiililaitteista, tietokoneista ja oheistarvikkeista sinulle sopivimmat. 

PALVELULAITTEELLA PIDÄT BISNEKSEN PYÖRIMÄSSÄ

Kun hankit yrityksesi laitteet palveluna, saat huollot, vakuutuksen sekä tietoturvallisen kierrätyksen samaan kuukausihintaan. Lisäksi hallinnoit laitteitasi helposti yhdessä osoitteessa.