Telia One

Telia One

YRITYKSESI ICT-PALVELUT YHDESTÄ PAIKASTA

Tarjoamme käyttöösi ICT-palveluiden laajimman valikoiman, kaikki Telian B2B-perheen palvelut. Kehitämme jatkuvasti uusia tulevaisuuden ratkaisuja, jotka skaalautuvat aina vaihtuviin tarpeisiisi.

Liittymät

Kiinteästi ja langattomasti, lähellä tai kaukana. Tarjoamme nopeat liittymät ja yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten toimistolla tai etänä, Suomessa tai ulkomailla.

Verkottaminen

Yritystoiminta on riippuvainen tietoverkkojen toimivuudesta. Tarjoamamme yritysverkkoratkaisut soveltuvat erikokoisille yrityksille ja mukautuvat joustavasti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin.

Toimistotyökalut ja laitteet

Vanhentuneiden laitteiden voivottelun sekä laiteostoksilla ravaamisen voi unohtaa, kun hankinnat tehdään firmassa keskitetysti yhdestä paikasta. Vaikka koneet ja kännykät hankintaan yhdessä, ei kaikkien tarvitse valita samaa laitetta. Näin kullakin työntekijällä on aina käytössä ajan tasalla olevat ja omaan makuun sopivat välineet, jolloin työt sujuvat joutuisammin.

Puhelinvaihteet

Puhelinvaihde pitää asiakkaasi tyytyväisinä. Missattu puhelu saattaa olla menetetty asiakas. Toimivilla asiakaspalvelu- ja puhelinvaihderatkaisuilla varmistat viestinnän helppouden, olit sitten yrittäjä tai suuri yritys.

IT-palvelut

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.