Puhelinvaihteet

Puhelinvaihteet

TC_pebble_nainen

PUHELINVAIHDE PITÄÄ ASIAKKAASI TYYTYVÄISINÄ

Missattu puhelu saattaa olla menetetty asiakas. Toimivilla asiakaspalvelu- ja puhelinvaihderatkaisuilla varmistat viestinnän helppouden, olit sitten yrittäjä tai suuri yritys.

Mobiilivaihde

Onko paha paikka? Mobiilivaihde ohjaa puhelut eteenpäin.

Touchpoint Mobiilivaihteen avulla palvelet nopeasti etkä menetä tärkeitä kontakteja.

Helppokäyttöinen ratkaisu 1–25 hengen yrityksen puhelinvaihteen hoitoon. Saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jolla hallitset yrityksesi puheluita näppärästi. Lisäksi soitat yrityksen sisäiset kotimaan puhelut maksutta.

Viestintäpalvelu

Ota haltuun asiakaspalvelun ja puhelinvaihteen haastavimmatkin tarpeet. Viestintäpalvelu VIP on nimensä veroinen ensiluokkainen puhelinvaihde. Helppokäyttöisyydellä pidät vaihteenhoitajan ja asiakkaan tyytyväisinä.

PAREMPAA ASIAKASPALVELUA

Ei enää jonoja puhelinvaihteeseen tai tyytymättömiä asiakkaita. Valitse VIP, jos puheluliikenteesi tarvitsee helppokäyttöisen, mutta vaikeimpiinkin tarpeisiin muuntuvan viestintäratkaisun. Asetat vapaa- ja varattu-tilat kätevästi vaikka mobiilissa, jotta vaihteenhoitaja osaa yhdistää sinulle puhelut, kun sinulle sopii.

Verkosta tarjottava palvelu mukautuu ja muuntautuu moneen. Hanki vaikka kätevät puhelinvalikot, jotta tiedät, koskeeko puhelu huoltoa vai myyntiä.