Liittymät

Liittymät

TC_pebble_nainen

Kiinteästi ja langattomasti, lähellä tai kaukana

Tarjoamme nopeat liittymät ja yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten toimistolla tai etänä, Suomessa tai ulkomailla.

Mobiili

Puhelinliittymistämme löydät sopivan kokoisen paketin, jolla puhut, tekstaat ja surffaat ilman nopeusrajoituksia kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Uusiin puhelinliittymiimme sisältyy aina rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, rutkasti puhetta sekä valitsemasi määrä EU-surffailua.

VIIMEISTELE LISÄPALVELUILLA

5000 minuuttia puheaikaa, 50 tekstaria, rajaton netti ja EU-datapaketti muodostavat liittymäsi perustan, jota saat höystettyä monipuolisilla lisäpalveluillamme – näin saat juuri sinulle nakutetun liittymäpaketin.

IoT

Esineiden internet kehittyy vauhdilla. Älykkäät toimistot ja keskenään kommunikoivat koneet ovat uudistaneet jo monen yrityksen toimintaa – onko sinun yrityksesi seuraava?

ÄLY ON TULLUT JÄÄDÄKSEEN LAITTEISIIN

IoT – mikä se on? Internet of Things tai suomalaisittain esineiden internet tarkoittaa verkkoon kytkettyjä esineitä, laitteita ja ajoneuvoja. Iot-ratkaisuilla saat kerättyä liiketoimintaasi hyödyttävää dataa analysoitavaksi, ja 5G:n ansiosta vieläpä reaaliajassa.

IoT:n ja 5G:n yhteispelillä voidaan ennaltaehkäistä ja hallita riskejä, tehostaa toimintaa, tehdä ekologisempia valintoja ja kerätä suuria datamääriä reaaliaikaisesti.

Saat meiltä esimerkiksi IoT-liittymät, valvomopalvelut sekä NB-IoT-liittymät.

Netti

Surffaat läppärillä, tabletilla tai reitittimellä helposti liikkuvilla laajakaistaliittymillämme kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Voit myös hankkia nettikortin, joka yhdistää laitteesi nettiin puhelinliittymäsi datapakettia hyödyntäen.

Saat firmasi toimipisteeseen vakaan ja tietoturvallisen Yritysinternetin asennuspalveluineen joko kiinteästi tai langattomasti. Jos teet töitä pientoimistolta tai kotoa käsin, voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivimman laajakaistapaketin.