IT-palvelut

IT-palvelut

TC_pebble2

Uuden ajan IT-palveluita, jotka tekevät työpäivästä tehokkaamman

Työasemien, kannettavien ja erilaisten mobiililaitteiden määrä yrityksissä kasvaa jatkuvasti. Niiden hallinta ja ylläpito saattavat kuitenkin vaatia kohtuuttomasti aikaa ja resursseja yritysten omilta, yhä pienemmiltä IT-yksiköiltä, joiden tulisi mieluummin keskittyä ydinliiketoimintaa tukevaan toimintaan.

Vapauttaakseen omia resurssejaan yritykset pyrkivät karsimaan IT-kumppaneidensa määrää ja hankkimaan IT-palvelutaloilta yhä laajempia palvelukokonaisuuksia, kuten elinkaarenhallintapalveluita. 

Konesali- ja pilvipalvelut moderniin infrastruktuuriin

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Meillä on useiden vuosien kokemus konesali- ja pilviteknologioista, ja sertifioidut konsulttimme auttavat sinua käyttöönotoissa sekä automaation ja tuotannon kehityksessä ja ylläpidossa. Autamme valitsemaan tarpeisiisi oikean alustan ja huolehdimme, että ympäristösi toimii 24/7/365.

Hallinta- ja valvontapalvelut - JOTTA VOIT NUKKUA YÖSI RAUHASSA

Hallinta- ja valvontapalveluidemme avulla yrityksesi ei tarvitse enää uhrata kallista aikaansa ICT-palveluiden hallintaan ja valvontaan. Palvelumme avulla vapautat aikaasi liiketoimintasi kehittämiseen ja ohjaamiseen.

Me huolehdimme ympäristöstäsi ja mahdollistamme palveluiden turvallisen ja varmistetun toiminnan vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.