Tuoreimmat artikkelit

Pihlajalinna on Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia. Yritys on listattu Helsingin pörssissä ja on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista.

Lähtökohtana asiakkaan saama palvelu

”Pihlajalinna tuottaa palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua”, kertoo Pihlajalinnan Chief Digital Officer Perttu Monthan.

”Yhteistyö  on ollut sujuvaa. Päädyimme valitsemaan Telia Communicationin kumppaniksi joustavuuden ja aiempien hyvien kokemusten myötä”, jatkaa Monthan.

Yhteistyöllä eteenpäin

Olemme iloisia Pihlajalinnan meille osoittamasta luottamuksesta ja haluamme toivottaa Pihlajalinnan laajan henkilöstön asiakkaaksemme. Yhteistyötä on viety eteenpäin hyvässä hengessä, joustavasti ja tehokkaasti. Toimitusprojekti alkaa olla nyt takana, vaikkakin uusia tuotteita ja palveluita otetaan edelleen käyttöön.

 

Pihlajalinna on Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia, ja auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Yritys tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, hammasklinikoilla, liikuntakeskuksissa ja asumispalveluissa ympäri Suomea. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen. Pihlajalinnalla oli vuoden 2017 lopussa noin 4800 työntekijää.

admin

Kategoriat

Haluatko uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat
artikkelit

Verkkokauppamme poistuu käytöstä huhtikuun lopussa
Lue lisää >
AinaCom on liittynyt osaksi Telian B2B-perhettä – yhteystietomme muuttuvat
Lue lisää >
Roaming-hintamme muuttuvat 1.1.2019 – huoletonta surffausta suosituissa matkakohteissa
Lue lisää >