Tuoreimmat artikkelit

Telia on ostanut ICT-palveluita yritysasiakkaille tarjoavan AinaCom Oy:n. Kauppa on saatettu päätökseen 3.12.2018. Kimmo Sulin on nimitetty AinaCom Oy:n ja sen tytäryhtiön AinaPay Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi.

AinaCom Oy jatkaa kaupan päätöksen jälkeen käynnistyvässä siirtymävaiheessa toimintaansa Telian tytäryhtiönä. Kauppa vahvistaa Telia Finlandin asemaa johtavana valtakunnallisten ICT-palveluiden tarjoajana, ja tarjoaa AinaComin asiakkaille entistä laajemmat ICT-palvelut.

Telia_AinaCom_Kimmo_Sulin_1200x628px

AinaCom Oy:n ja AinaPay Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Sulin.

Kimmo Sulin on toiminut Data-Infon toimitusjohtajana vuoden 2017 alusta. Hänen vastuullaan on myös jatkossa Telia Finlandin suurasiakasmyynti. Kimmo Sulin on työskennellyt Telialla eri tehtävissä yritysliiketoiminnan asiakasrajapinnassa vuodesta 1996. AinaComin toimitusjohtajana toiminut Tomi Saario jättää tehtävänsä yhteisen sopimuksen mukaisesti.

”Haluamme tuoda asiakkaille Telian laajan ICT-palveluiden valikoiman ja varmistaa siirtymävaiheessa AinaComin tuloksellisen johtamisen. Suurasiakkaiden myynnistä jatkossakin vastaavalla Kimmo Sulinilla on pitkä ja menestyksekäs kokemus yritysliiketoiminnan johtamisesta, ja hänen innostava ja henkilökeskeinen otteensa antaa vahvan pohjan AinaComin menestymiselle”, sanoo Telia Finlandin yritysliiketoiminnan johtaja Jari Rapo.

AinaCom Oy tarjoaa yritysasiakkaille puhe-, mobiili-, verkko- ja IT-ratkaisuja yhteyksineen. Yhtiöllä on noin 60 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 15,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kimmo Sulin, puh. 040 302 2021, AinaCom Oy ja AinaPay Oy
Johtaja Tommi Mattila, Networking and Communications Services, puh. 040 302 1122, Telia Finland

Tiina Härjämäki

Kategoriat

Haluatko uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat
artikkelit

Verkkokauppamme poistuu käytöstä huhtikuun lopussa
Lue lisää >
AinaCom on liittynyt osaksi Telian B2B-perhettä – yhteystietomme muuttuvat
Lue lisää >
Roaming-hintamme muuttuvat 1.1.2019 – huoletonta surffausta suosituissa matkakohteissa
Lue lisää >